Carte de oaspeţi

Carte de oaspeţi este dedicată oaspeţilor acestui site, fiind un loc în care ne puteţi împărtăşi impresiile dumneavoastră.

Mesajele voastre

Cristian din Recea

Foarte frumoasa comuna aceasta, mult succes, dar pacat de unele strazi ca nu sunt asfaltate pentru ca e o zona foarte frumoasa

postat la data 03.06.2013

alina din spania

adresa mea este antonio_antonio655@yahoo.com

postat la data 27.12.2011

alina din spaniaas

as dori sa aflu despre familia bunicului meu care a plecat de mic copil din comuna,stiu ca acolo au mai ramas 2 surori iustina si catinca ,dar nu stiu daca mai traiesc.dar mama are un var vint andrei ,dar nu stiu cum il pot gasi.ma puteti ajuta,va rog.

postat la data 27.12.2011

Nemeth Nicolae din Baia Mare

In anul 2008 cati-va radioamatori din Maramures am reprezentat lotul National al Federatiei Romane de Radioamatori la un concurs mondial. Locatia noastra a fost la Preluca Veche unde avem o baza de concurs bine pus la punct. Ne gandim mereu de generozitatea Primarului Copalnic Manastur care atunci personal ne a vizitat oferindu-ne si cate o diploma de excelenta pentru mediatizarea zonei. Apoi a mai reparat si drumul de acces si altele. Am mai facut cateva zboruri in zona unde se vede preocuparea primarului pentru dezvoltarea zonei "pastorite." Cu astfel de primar toti cetatenii din zona si nu numai, au de castigat. La mai mare domnule Primar Mihalca si sa ne mai intalnim cu bine. La randul nostru facem totul ca aceasta zona mirifica cu oameni harnici si inimosi sa fie cunoscuta in lume.\r\nNemeth Nicolae si grupul de radioamatori din Romania - FRR.

postat la data 22.07.2011